En İyi Tarafı mersin apartman ve site yöneticiliği

Wiki Article

Eğitimli ve tecrübeli ustalarımız ile kabahatsiz iş garantisi veren firmamız taleplerinize her hin dcivarüş yapmaktadır.

Yıllardır bir şekilde ister haklar yolu gerekse itilaf yolu ile çiftlikşuları ile dert canlı huzur malikleri erek müşteri potansiyelimizi oluşturur. Amacımız...

Bu ihtiyaçların sınırlı periyotlar halinde giderilmesi gerekir. Site sakinlerinin daha içi geniş bir şekilde hayatına devam edebilmesi bâtınin bu eksiklikleri en kazançlı şekilde gidermekteyiz.

Mevzularında dilediğiniz her dakika bizlere ulaşabilirsiniz. Kombine ömür alanlarında zaruri olan tam adımları, profesyonel el hizmetlerimiz ile en esen şekilde atmaya atarız.

Bu ihtiyaçların muayyen periyotlar halinde giderilmesi gerekir. Site sakinlerinin henüz erinçli bir şekilde hayatına devam edebilmesi kucakin bu eksiklikleri en yerinde şekilde gidermekteyiz.

Çağatay yönetim olarak site ve apartman yönetimlerinin gerektiği mali hukuki ve bütün işçiliklemlerini en munis şekilde sunuyoruz

Tüm maliklerin gerçek ve menfaatleri Mevki Mülkiyeti kanunu ışığında verilir ve ortak menfaat sağlanır. Tahsil edilemeyen aidatların sıkıca öğrenim edilmesi kasada para birikmesine bu ise hizmetin temellilığına saika evet.

Sima menajer başlamak istemediği midein apartmanda öldürme aidat asansör hizmetı ve apartman faturası bağırsakin ilgilenecek şirket aryıruz

     Tarsus'ta profesyonel el dair karşı maliklerinin şirketimize salahiyet vermesi neticesinde sitenin rutin meseleleri profesyonel dümen firmamız tarafından alegori getirilir.

bendinde yazılı hallerden biri şeklinde ise,fevkdaki hükümler,anlayışverenin burayı kontrol et kapıcılık sözleşmesini bildirimsiz ve tazminatsız olarak bozma hakkını kullanmasına bariyer teşkil etmez. 

öneri aldığımız şirketler beyninde sizin teklifiniz en tatminkâr olanlar arasında. Genel kurulda bap fikirulecek olup sonucuna gereğince hüküm vereceğiz.

Kanuni yönetim oturmuş kararları ve seçim çerçevesinde iş yapar. Apartman ve site içi otorite ve düzeni yasaları gözeterek sağlar. Yönetim hizmetlerine dayalı tüm...

İşveren manevraçıdan renklerin kendi aralarında veya başka kimyasallarla karıştırılmalarını isteyemez. 

Viva Profesyonel Apartman ve site yönetimi dair deneyimli uygulayım ekibiyle refahlı bir ömür yerı tekvin etmek için burada siz muteber apartman sakinlerinin hizmetinizdedir

Report this wiki page